

Long-range Planning Committees Meeting

Date and Time: December 20, 2022 (6:00 pm - 8:00 pm)

Location/Virtual Link: **Zoom Link**

TOPIC	START	DURATION
Joint Work		
Call to Order	6:00 pm	5 min.
Public Comment	6:05 pm	10 min.
Approval of Joint & Committee Minutes	6:15 pm	5 min
Reflection of Work	6:20 pm	15 min
Plan Deliverable Update	6:35 pm	10 min.
Presentation on Shared Goal-Balanced Enrollment	6:45 pm	25 min.
Next Steps for the Long-range Planning Process	7:10 pm	50 min
Adjourn	8:00 pm	





Public Comment: Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign-up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of **1 minute per speaker**.

Let's Talk: If you would like to share your comments or questions with the planning committees at any time during the process, please use <u>Let's Talk</u> or via text at 512-856-6123.

